Radiátor felújítás

A radiátorok felújításával elkerülhető, hogy a bennük lerakódott vízkő és rozsda oly mértékű károsodást okozzon, mely azok kilyukadásához vezethet, ráadásul a felújítás alkalmával a csatlakozások állapotát is ellenőrizzük. Hívjon minket bizalommal!

Radiátor felújítás Radiátor felújítás

Miért kell a radiátort felújítani?

A radiátorok felújítása nem mai találmány, azonban a folyamat elsősorban a csőrendszer belsejére és a csatlakozásokra értendő. A radiátorokban, velük együtt pedig természetesen a kazánban is megfordul naponta számtalanszor az a víz, mely a kazán által termelt hőt a hőleadó felületekhez juttatja, vagyis a radiátorokhoz. Ez a víz olyan csövekben áramlik, melyben ez idő alatt rozsda és vízkő lerakódások alakulhatnak ki, a légbuborékokról nem is beszélve, melyek oly mértékű rozsdásodást idézhetnek elő, amelyek akár a radiátor kilyukadásához is vezethetnek.

Ahhoz, hogy ezt elkerülhessük, évente egy alkalommal ajánlott a fűtésrendszer átmosása, mely során eltávolítjuk a csőrendszerből ezeket a nem kívánt szennyeződéseket, valamint a radiátorokat, azok csatlakozásait is átvizsgáljuk, szükség esetén javítjuk a hiányosságokat. Érdemes ugyanekkor elvégezni a kazán karbantartási munkálatait is, melyet szintén kedvező áron vállalunk el Budapest egész területén. Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat, melyet ügyfélszolgálatunk hívásával is megtehet a {phone} telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot online.

Radiátor felújítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Radiátor felújítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63