Konvektor felújítás

A konvektorok felújításával tehetünk azért, hogy egyedi fűtésünk megbízható és kiszámítható maradjon. Minden évben érdemes elvégezni a felújító karbantartást, hogy ez így is maradjon, minél tovább. Hívjon minket bizalommal, akár még ma!

Konvektor felújítás Konvektor felújítás

Konvektor felújítás

A konvektorok felújításáról sokan eltérő véleménnyel vannak, hiszen egyre kevesebben választják ezt az egyedi fűtési formát. Ugyanakkor sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy új központi fűtést telepítsenek, de vannak annyira felelősek, hogy a konvektorokat rendszeresen átnézetik annak érdekében, hogy használatuk biztonságos legyen. Amennyiben Ön korszerűsítés helyett a konvektorok felújítását választotta, úgy forduljon hozzánk bizalommal!

Konvektorait kedvező áron és garanciális kivitelezéssel újítjuk fel, így azok használata biztonságos marad és nem kell attól félni, hogy a fűtési szezon közepén, a legnagyobb hidegben felmondják a szolgálatot. Munkatársaink tapasztaltak a konvektorok felújításában és ellenőrzésében, így biztos lehet benne, hogy fűtése biztos kezekben lesz általuk. Munkálatainkat kedvező áron és garanciális feltételekkel vállaljuk, ügyfélszolgálatunkon lehetősége van egyedi ajánlat igénylésére. Hívjon minket a {phone} telefonszámon!

Konvektor felújítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Konvektor felújítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63