Konvektor csere

Az elavult konvektorok sokat fogyasztanak, valójában a semmiért, hiszen ezek a régi készülékek nem képesek a hatékony és gazdaságos fűtés feltételeinek eleget tenni. Amennyiben továbblépne, hívjon minket és bízza ránk a munkálatokat!

Konvektor csere Konvektor csere

Konvektor csere

Egy elavult konvektor amellett, hogy nem elég hatékony, magas fűtésszámlákat eredményez, ráadásul veszélyessé is válhat. Amennyiben rövid úton tenne pontot ennek a végére, azt javasoljuk, hogy mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen Budapesten és környékén kedvező áron végezzük el gázkonvektorok cseréjét, melyet tapasztalt és képzett munkatársaink megbízhatóan valósítanak meg az Ön otthonában is. 

Amennyiben Ön a konvektor, vagy konvektorok cseréjét tervezi, érdemes azt olyan évszakhoz igazítani, amikor azok nem lesznek használatban, a legalkalmasabb erre a késő tavasztól kora őszig tartó időintervallum. Amennyiben kíváncsi rá, hogy az Ön otthonában milyen áron vállaljuk el a készülékek cseréjét, kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során átfogó vizsgálatot követően az Ön igényeire szabott egyedi ajánlattételt lehetőségünkben áll elkészíteni. Hívja a {phone} telefonszámot, vagy ajánlatkérés menüpontunkat felkeresve üzenjen nekünk! 

Konvektor csere Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Konvektor csere - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63