Kazán karbantartás

A kazánokban egy évnyi használat után előállhatnak olyan apró beavatkozást igénylő hibák, melyek észrevétlenek maradnak egészen addig, amíg nem használjuk télen, nagy igénybevétel mellett, ekkor azonban akár a kazán tönkremenetelét is okozhatják.

Kazán karbantartás Kazán karbantartás

Kazán karbantartás

Egyre több helyen olvashatjuk, vagy hallhatjuk, hogy a kazánokat karban kell tartani, azonban sokak számára ez felesleges költségnek tűnhet. Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba, miért is fontos mégis a karbantartás? A karbantartást évente javasolják a szakemberek és a gyártók elvégezni, mindig a fűtési szezont megelőzően. A korszerű gázkazánok rendkívül érzékeny szerkezetek, melyek megbízható és hatékony berendezések, egészen addig, amíg a kívánt törődést megkapják tőlünk.

Számtalanszor tapasztaltuk munkatársainkkal, hogy a karbantartás alkalmával egy egészen aprónak tűnő hibát észleltek kollégáink, melyet így kevés anyagi ráfordítással ki lehetett javítani, azonban ha a hiba észrevétlen maradt volna, akkor akár később a kazán teljes meghibásodását okozhatta volna, melynek a javítási költségei -ha egyáltalán javítható a hiba- messze meghaladták volna a karbantartás árát. Ne hagyja, hogy apró hibák veszélyeztessék kazánja megbízhatóságát, lépjen időben és kérje a karbantartást! Hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot és kérjen időpontot!

Kazán karbantartás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Kazán karbantartás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63