Gázkonvektor felújítás

Az elavult gázkonvektorok, amellett, hogy nem kiszámítható a működésük, ráadásul balesetveszélyes lehet a használatuk. Menjen a problémák elé és kérje készüléke felújítását időben, hogy ezzel nyugodt fűtési szezont biztosítson családjának!

Gázkonvektor felújítás Gázkonvektor felújítás

Gázkonvektor felújítás

Az elavult gázkonvektorok nem képesek megbízhatóan ellátni a feladatukat, rosszabb esetben időnként kikapcsolnak, működésük kiszámíthatatlan. Ne vágjon bele a télbe egy megbízhatatlan gázkonvektorra utalva. Van megoldás, hiszen a gázkonvektorok felújítása egy karbantartási folyamat keretein belül kivitelezhető. Előzze meg a meghibásodást, mely egy gázkészülék esetében akár balesetet is okozhat. Kérje időben gázkonvektora felújítását, hogy nyugodtan vágjon bele a télbe.

Régi gázkonvektora annyira elavult, hogy sokat kéne költeni rá? Amennyiben korszerűsítést tervez, segítünk tervei megvalósításában. Kérje ingyenes helyszíni vizsgálatunkat. Egy előre egyeztetett időpontban munkatársunk felkeresi Önt az otthonában, ahol megvizsgálja a körülményeket és a lehető legoptimálisabb megoldást fogja javasolni. Emellett egy személyre szabott egyedi ajánlatot is össze fog állítani Önnek, mely nem tartalmaz rejtett költségeket. Hívjon minket bizalommal, kérje egyedi ajánlatunkat!

Gázkonvektor felújítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Gázkonvektor felújítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63