Gázkonvektor csere

Az elavult konvektorok, amellett, hogy magas számlákért cserébe nem elég hatékonyak, de sok esetben veszélyesek is lehetnek. Amennyiben Ön cserélni szeretné régi konvektorát, úgy forduljon hozzánk bizalommal, kedvező áron, garanciával cseréljük azt.

Gázkonvektor csere Gázkonvektor csere

Gázkonvektor csere

Sok olyan háztartásba hívnak minket, ahol a mai napig régi, elavultnak számító gázkonvektorokkal próbálják meg az ingatlan fűtését kivitelezni, ez azonban amellett, hogy nem valami takarékos megoldás, ráadásul esetenként akár veszélyes is lehet, a megfelelő karbantartás hiányában. Amennyiben Ön úgy döntött, hogy szeretne egy biztonságosabb és takarékosabb fűtésre váltani, korszerűsítésbe fogni, úgy a legjobb helyen jár, hiszen tapasztalt munkatársaink segítségével elvégezzük a korszerűsítő munkálatokat.

Azt javasoljuk, hogy még a tervezési fázisban vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen tapasztalt kollégáink számos olyan hasznos tanáccsal láthatják el ingyenesen igénybe vehető konzultációnk során, mely tanulságos lehet a gázkészülékek, konvektorok cseréjét illetőleg. Amennyiben lehetőségünk van felkeresni Önt az otthonában, hogy a körülményeket alaposan megvizsgáljuk, egy, az Ön igényeihez szabott egyedi ajánlat elkészítésével segítjük, mely nem tartalmaz rejtett költségeket. Hívjon minket bizalommal a {phone} telefonszámon!

Gázkonvektor csere Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Gázkonvektor csere - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63