Gázkészülék csere

A gázkészülékek cseréje szakember feladata, akit érdemes már a csere előtt megkérdezni, hogy milyen készüléket javasol a régi helyett. Ahogy haladunk a korral, annál érzékenyebb berendezéseket gyártanak, a választást mindig bízzuk szakemberre!

Gázkészülék csere Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

A gázkészülékek cseréjét olyan szakember végezheti el, akinek hivatalos minősítése van. A cégünk alkalmazásában álló gázkészülék szerelők mindegyike rendelkezik az ehhez szükséges engedéllyel. Magasan képzett szakemberek, akik rendszeres továbbképzésen vesznek részt annak érdekében, hogy a folyamatosan változó igényeknek naprakészen megfeleljenek. Amennyiben Ön egyik gázkészülékének cseréjét tervezi, vagy nem tervezte, de sajnos szükségesség vált egy meghibásodás okán, azt javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Minden általunk kivitelezett gázkészülék csere alkalmával biztosítani tudjuk a felszerelni kívánt új készüléket, mely természetesen gyári garanciával rendelkező berendezés. Ezen felül szerelési garanciát is vállalunk az általunk felszerelt gázkészülékekre. Amennyiben Ön ezt igényli, úgy a meghibásodott készüléket elszállítjuk otthonából a munka végeztével, hogy ennek a terhét levegyük a válláról. Szolgáltatásainkat kedvező áron vállaljuk Budapesten és környékén, hívjon minket bizalommal a {phone} telefonszámon, vagy ajánlatkérés menüpontunk felkeresésével üzenjen nekünk online!

Gázkészülék csere Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Gázkészülék csere - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63