Gázkazán karbantartás

A gázkazánok észrevétlenül szolgálnak minket egész fűtési szezonban, kombi készülék esetében pedig később sem pihennek. Háláljuk meg kitartásukat azzal, hogy karbantartással gondoskodunk arról, hogy munkájukat zavartalanul végezhessék.

Gázkazán karbantartás Gázkazán karbantartás

Gázkazán karbantartás

A gázkazánok karbantartásával megelőzhetjük, hogy a készülék elavult, vagy eltömődött alkatrészek áldozatává váljon a nagy igénybevételnek köszönhetően egy hideg tél kellős közepén. A karbantartás alkalmával a jó szakember időben felfedezi azokat az apró eltéréseket, hibákat, melyek még nem okoznak gondot, azonban a későbbiekben a kazán tönkremenetelét okozhatják.

Amennyiben Ön is meg szeretné előzni, hogy elhanyagolt kazánja a tél közepén cserbenhagyja, időben kerítsen sort a karbantartásra, melyet kedvező áron, garanciális kivitelezéssel vállalunk Budapesten és Pest megyében. Magasan képzett és tapasztalt munkatársaink rövid határidővel elvégzik a karbantartást, mely után Ön biztos lehet benne, hogy kazánja nem fog elromlani. Hívjon minket bizalommal, kérjen időpontot a karbantartásra a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon!

Gázkazán karbantartás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Gázkazán karbantartás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63