Gázkazán éves karbantartás

A gázkazánokat minden évben érdemes egy alapos karbantartásnak alávetni, melyet szakember végez el. Készítse fel a télre kazánját időben, hogy utána ne kelljen a fűtés miatt aggódnia! Hívjon minket bizalommal, kedvező áron végezzük munkálatainkat!

Gázkazán éves karbantartás Gázkazán éves karbantartás

Gázkazán éves karbantartás

A gázkazánokat érdemes minden évben karbantartásnak alávetni, hiszen így teljes mértékben elkerülhető, hogy elavult, vagy elhasználódott alkatrészek miatt a készülék meghibásodjon. Mind a kombinált, mind a szimpla gázkazánok esetében a tavaszi-nyári időszak a legmegfelelőbb arra, hogy a karbantartásokat elvégezzük, ilyenkor ráadásunk munkatársaink is rugalmasabban állnak a rendelkezésére, mint a telített szezonban, vagy közvetlenül előtte, amikor mindenki azonnal szeretne karbantartást.

A gázkazán karbantartásával egy időben érdemes a fűtési rendszert is ellátni, hiszen az is meghálálja majd a törődést. A radiátorokban és a csőrendszerben sok olyan lerakódás keletkezhet, melyek nagymértékben ronthatják a fűtés hatékonyságát, ezzel pedig a kazánt terhelhetjük túl. A fűtésrendszer átmosásával tehát nem csak radiátoraink és csőrendszerünk érdekében cselekszünk jót, de közvetetten a kazánnal is. Hívja a {phone} telefonszámot és kérjen időpontot még ma!

Gázkazán éves karbantartás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Gázkazán éves karbantartás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63