Fűtési rendszer átmosása

A fűtési rendszer átmosása egy egyszerű módja annak, hogy a rendszerünket a lehető legtovább fitten tartsuk, hiszen az átmosási eljárás minden olyan lerakódást eltávolít, mely károsíthatja azt. A karbantartással egy időben érdemes elvégezni.

Fűtési rendszer átmosása Fűtési rendszer átmosása

Fűtési rendszer átmosása

A fűtési rendszer átmosása jó esetben évente ismétlődő rutinná válik, hiszen egy év alatt rengeteg vízkő és rozsda halmozódik fel a csőrendszerben, így a hőleadás hatékonysága nagymértékben képes csökkenni. Azonban a lerakódásoknak ettől nagyobb veszélye is van, hiszen a gázkazánon is áthalad a szennyeződés, mely ennek következtében tönkre is mehet. Annak érdekében, hogy ezt meg tudjuk előzni, érdemes évente egy alkalommal, lehetőség szerint a fűtési szezont megelőzően az átmosást megejteni.

Amikor szakembereink átmossák a fűtési rendszert, az eljárás segítségével távozik onnan a sok lerakódás, ennek érdekében ha kell, vegyszeres átmosást alkalmaznak, mely maradéktalanul kioldja ezeket a lerakódásokat. Amennyiben Ön idén még nem végeztette el a fűtési rendszerének az átmosását, úgy rendelje meg mielőbb ezt a szolgáltatásunkat, hogy ne érje felkészületlenül egy idejekorán beköszöntő fűtési szezon. Ehhez nincs más dolga, mint hívja ügyfélszolgálatunkat a {phone} telefonszámon, vagy ajánlatkérés menüpontunk segítségével üzenjen nekünk, ahol ajánlatot is kérhet.

Fűtési rendszer átmosása Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Fűtési rendszer átmosása - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63