Cirkó felújítás

A cirkók felújítását kedvező áron, garanciálisan végezzük el, általában a nyári hónapokban. Érdemes időben felkészülni a következő fűtési szezonra és biztonságossá tenni cirkó készülékünket, mellyel akár éveket adhatunk neki. Hívjon minket még ma!

Cirkó felújítás Cirkó felújítás

Cirkó felújítás

A cirkók felújítása egy rendkívül fontos lépés annak érdekében, hogy a gázkészülékeinket megfelelő módon felkészítsük az előttük álló időszakra. Minden cirkó esetében évente legalább egy alkalommal javasoljuk elvégeztetni a felújítási munkálatokat, mellyel garantáltan éveket adhatunk a berendezésnek is, magunknak pedig biztonságérzetet, hiszen a készülékünk használata is biztonságossá válik a felújítás után. 

Tapasztalt munkatársaink gyorsan és hatékonyan végzik el a cirkók felújítási munkálatait, mellyel egy időben érdemes a fűtésrendszer átmosásáról is gondoskodni, hiszen az épp olyan tehernek van kitéve a lerakódott vízkő és rozsda miatt, mint maga a cirkó. A felújításra a legoptimálisabb időszak a nyári hónapok valamelyike, azonban kora ősszel sem késő belevágni annak érdekében, hogy nyugodtan várhassuk a telet és a fűtési idényt. Hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol bővebb felvilágosítást kaphat szolgáltatásainkról, árainkról és természetesen van lehetőség egyedi ajánlatot kérni tőlünk, ehhez hívja a {phone} telefonszámot, vagy kattintson ajánlatkérés menüpontunkra!

Cirkó felújítás Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Cirkó felújítás - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. 

**ANYBLOCK**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 84 63